SENIORI

TERAPIA SENIORILOR

Speranta de viata creste si mentinerea activitatii pe tot parcursul vietii este esentiala.

Asistenta medicala nu se refera doar la tratarea pacientilor ci mai degraba la oferirea de oportunitati pentru ca oamenii sa ramana functionali si sanatosi pentru tot restul vietii.

Chiar daca puterea si mobilitatea musculara scad pe masura ce imbatranim, cu David rezultatele obtinute pentru sanatate sunt deosebite la toate varstele.

Sigur, eficient si usor de utilizat.

Oferim  programe pentru a va antrena in siguranta, eficient si confortabil si pentru a obtine calitatea vietii sanatoase.

Dispozitivele noastre sunt eficient optimizate puntru  imbunatatirea metabolismului si coordonarii precum si a fortei si mobilitatii musculare.

Din ce se cunoaste antrenamentul de rezistenta este eficient si pentru persoanele in varsta. Imbunatatirea fortei musculare aduce rezultate pozitive pentru bunastarea generala si sustine obiectivul de a ramane independent cat mai mult timp posibil.

Pe langa beneficiul sanatatii fizice exista si alte beneficii emotionale pozitive.

Participantii in varsta de peste 60 ani sustin ca bunastarea si multumirea se datoreaza senzatiei de putere, control si echilibru in viata de zi cu zi, acest fapt oferindu-le motivatia de a continua viata cu energie si vitalitate.