SOLUTIA NOASTRA

Sistemul David Health

Miscarea ca medicament

Miscarea poate fi un medicament foarte eficient in tratamentul problemelor musculo-scheletice, dar la fel ca in cazul oricarui medicament, prea mult poate fi daunător, in timp ce prea putin nu are efect.

Dozajul potrivit

Componenta principala a progresului reusit este capacitatea de a cuantifica si controla toate variabilele din exercitiile terapeutice. Acest lucru este posibil daca dispozitivele sunt proiectate corect pentru a asigura o încarcare lina și usor de manevrat pe toata gama de miscare.

Miscarea si viteza sunt controlate cu precizie de feedbackul grafic receptiv al terminalelor EVE, care asigura respectarea intervalului de siguranta prescris individual.

Biomecanica optimizata

Solutia DAVID include dispozitive specifice articulatiilor cu proprietati biomecanice optimizate pentru articulatiile coloanei vertebrale, soldului si genunchiului si umarului. Dispozitivele utilizeaza alinierea corecta a articulatiilor și axelor, curbele de incarcare dovedite stiintific si izolarea zonei tinta permise prin fixari eficiente. Acest lucru permite o miscare remarcabil de usoara catre articulatii, dar ofera cel mai mare efect de antrenament neuromuscular posibil.

Toti parametrii de antrenament sunt cuantificati si reglati pentru fiecare persoana.

Productivitate ridicata

Cu toată sofisticarea dispozitivelor și software-ului, dispozitivele DAVID sunt extrem de ușor de utilizat. Inregistrarea pe fiecare dispozitiv se face cu un card RFID. Scaunele si alte elemente de sprijin sunt reglate automat, iar programul este recuperat din cloud. Dupa cateva sesiuni instruite, pacientii stapanesc rapid utilizarea sistemului, eliberand resursele umane pentru sarcini mai critice. Un fizioterapeut poate controla simultan 3-6 pacienți fara a reduce calitatea ingrijirii. De asemenea, ingrijirea de sine este posibila si dovedita atat din punct de vedere medical, cat și economic, foarte eficient.

Colectare cuprinzatoare de date

Toate datele relevante sunt colectate automat din mai multe surse: link-uri de e-mail, tablete, telefoane mobile, Info-Kiosk și dispozitive David. Colectarea datelor este pre-programata în functie de fiecare cale de tratament, ceea ce asigura colectarea tuturor datelor si cu o interventie minima a omului. Datele sunt colectate din chestionare, desene de durere, teste si exercitii.

Toate datele sunt disponibile instantaneu pentru raportare și analiza. Cu un singur clic, poate fi recuperata o stare actualizata a oricarui pacient. Toate datele relevante la nivel de centru sau de retea sunt disponibile in permanentă pentru manageri.